Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Νέο ηχογραφημένο μήνυμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν καλεί τους μουσουλμάνους να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς στο Πακιστάν

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν καλεί τους μουσουλμάνους να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς στο Πακιστάν, εκφράζοντας ανησυχία για τις κλιματικές αλλαγές, σε νέο ηχογραφημένο μήνυμά του που αναρτήθηκε σε ισλαμικές ιστοσελίδες, ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης των ισλαμικών ιστοσελίδων SITE.

Η Αλ Κάιντα δημοσιοποίησε το νέο μήνυμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν, διάρκειας 11 λεπτών, το οποίο συνοδεύεται από βίντεο με εικόνες του αρχηγού του τρομοκρατικού δικτύου και ατόμων πληγέντων από φυσικές καταστροφές πουλαμβάνουν βοήθεια.
«Ο αριθμός των θυμάτων που προκάλεσαν οι κλιματικές αλλαγές είναι πολύ μεγάλος, πιο μεγάλος και από τα θύματα των πολέμων», επισημαίνει η φωνή που αποδίδεται στον Οσάμα Μπιν Λάντεν, η αυθεντικότητα της οποίας δεν μπορεί να εξακριβωθεί.

Είναι το πρώτο ηχογραφημένο μήνυμα που αποδίδεται στον Μπιν Λάντεν μετά τις 25 Μαρτίου.

Η ημερομηνία της ηχογράφησης δεν είναι γνωστή, αλλά ο αρχηγός της Αλ Κάιντα χαιρετίζει τους μουσουλμάνους με αφορμή το τέλος του μήνα του Ραμαζανιού στις 10 Σεπτεμβρίου.

«Η καταστροφή (στο Πακιστάν) είναι πολύ μεγάλη και είναι δύσκολο να την περιγράψουμε», τονίζει.

«Αυτό που αντιμετωπίζουμε, απαιτεί ταχεία και σοβαρή δράση από γενναιόδωρες ψυχές και θαρραλέους άνδρες που θα προσφέρουν βοήθεια στους αδελφούς τους μουσουλμάνους στο Πακιστάν».


infoblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου