Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Πτυχία σε όλους!

Τον Ιανουάριο του 2012 αναμένεται το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στο σύστημα εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Συναισθανόμενος την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, θα ήθελα να κάνω μια πατριωτική πρόταση:

Ό,τι και να αλλάξει στα πανεπιστήμια, η κατάσταση στη χώρα δεν πρόκειται να αλλάξει. Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι –αλλά και οι μεγαλύτεροι- θα είναι άνεργοι, ακόμα κι αν έχουν τρία πτυχία.

Θα ήθελα να προτείνω στην υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου –αλλά και στον πρωθυπουργό- να μοιράσουν πτυχία σε όλους τους Έλληνες. Αφού, ούτως ή άλλως, δεν έχουν καμία αξία, ας μοιράσουν πολλά πτυχία σε όλους, για να ανεβεί το ηθικό του λαού.
Αφού οι περισσότερες Ελληνίδες θα στραφούν στην πορνεία για να καταφέρουν να επιβιώσουν, ας έχουν τουλάχιστον την ικανοποίηση πως είναι πτυχιούχοι και την ψευδαίσθηση πως έχουν τελειώσει καμιά δεκαριά πανεπιστήμια. Αυτό θα τους βοηθήσει και στη δουλειά τους.

Φανταστείτε έναν Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος θα θέλει να εκτονώσει τις γενετήσιες ορμές του πάνω στην άτυχη Ελληνοπούλα, η οποία αναγκάστηκε να γίνει πουτάνα.

Θα βλέπει ο Αμερικανός τα οκτώ πτυχία και τα τρία μάστερ κορνιζαρισμένα πάνω από το κρεβάτι της πουτάνας και θα παθαίνει την πλάκα του. Θα της αφήνει τα τριπλάσια από το ποσό που συμφώνησαν.

Κακά τα ψέματα, το σεξ –εκτός από σωματική- είναι και μια εγκεφαλική λειτουργία. Αλλιώς είναι να πηδάς μια τυχαία πουτάνα κι αλλιώς να νομίζεις πως πηδάς την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Πηγή:http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου